// Freak Tonight
Navigations

Entries About


Hello Fellas
Well hello there. Welcome too Freak Tonight, kbai.

Sweet Sour


Credits
Skin By MimieHuhu
Background Mimie
Some Basecode : Lettha
Best view in Google Chrome only.
2014
Tuesday, January 21, 2014 | 4:39 PM | 0 freak
HELLO 2014. Hahaha dpt jugak bukak blog ni. Puas aku ingat password. Then scroll balik post lama lama tu, okay someone please give me a head shot............ HAHAHAHA I WAS LIKE ASTAGHFIRULLAHALAZIM SERIOUSLY FARAH KAU KE YG POST SEMUA TU? Okay.

Btw I'm eighteen years old already meh! Org lain semua sibuk cari kerja. Aku, cari je bukan tak cari. Tapi takde rezeki. So habiskan masa g english class jelah. Biasa lah nak belajar ckp omputih dgn lebih lancar. Dan membesarkan badan. Ish ish ish.

Okay sekian sajalah post saya utk tahun ni. Kita jumpa next year okay? Bye ;p

You growing up!
Thursday, March 14, 2013 | 10:21 PM | 0 freak
Hello there! How it's going yooo? Muehehehehe tomorrow is a big day for me. I'm growing up fellas! I'm going to turn to seventeen!! Could you believe that? How fast time flies~  Macam macam ragam bila birthday aku nak dekat ni. Hahaha contoh? Firstly is cikgu ruzana. My form teacher. Since hari isnin hari tu dia masuk cls jaga exam, she keep reminding me 'jumaat ni jangan lupa belanja saya ye farah'. Hahaha 3 hari berturut turut dia masuk dia cakap benda yang sama kat aku. Hahaha mana boleh cmtu, sy masih pela jar sekolah. Tak kerja lgi kot. Hahaah. Yg afiq pulak menjerit kat kelas 'esok birthday farah!!!! Bawak tepung and telur!!' Dude, kita dah matang lah, jgn ah main tepung telur ni. Hahahhahahahahah yg ariff dgn izzad pulak, bila aku masuk cls je diorang akan angkat tangan and panggil Nama aku like 'farah!!! *angkat tangan*' Haaa lebih kurang cmtu lah. Haha k. Dah lah harini aku rasa aku byk keluar cls, maklum lah exam harini relax punya exam en. Hm so That's all je kot? Doakan saya berjaya utk spm and berjaya dalam kehidupan dan murah rezeki Dan menjadi org yg lebih berguna di masa hadapan~ Sekian....

HELLO 2013!!!
Saturday, February 2, 2013 | 9:34 PM | 0 freak
Haaa cakk!!! Oh mak aih farah! Dah bersarang siot blog kauuu. Seriously. Hi selamat tahun baru semua. Hahahahaahhahahahahaahhahaha pardon me, nampak mcm dah lambat nak wish. But still new year what? Baru masuk february kot? Chill lah got liston ice tea what? Kata nida. Hahakahakhakaha. So 2013 is okay with me. Wolamak cm tak caye aku dah form 5!!!! Aku eyspiyyyeemmmm tahun ni weh! Aku akan memasuki 17 tahun around sebulan lgi kot. Uwehhhhh farah dah besarrrr. Hm k.

Tahun ni aku stay cls 5D, but half budak cls aku byk dah dipindahkan ke cls hadapan. Maklum pandai pandai belaka, tidaklah mcm saya. Oh babe peneman sejati aku pon dah kena masuk cls C. Nasib shahana stay, so aku pon okay jelah sebab dia member gila aku jugak enn. Hahahahaha. Alhamdulillah tahun ni saya masih lgi jdi penolong ketua kelas. Haaaa ce teka siapa yg bergandingan dgn aku tahun ni sebagai ketua? ........... Afiqqq!!!! Lagiiii..... Boring nye lahai. Asyik muka dia je. Hahah form teacher kami dapat Pn Ruzana Sani oh my god I'm so happy okay. Dpt guru yg sememangnya sudah rapat dgn kita enn. So great senang nak berkomunikasi. Budak cls kami pon half of them is dak cls C, and sesat sorang je budak cls A. Jauh terpelanting tu. hahahaha but its okay. Bdak cls D semuanya sempoi belaka. Disebabkan kesportingan guru cls kami, tak silap aku second week of school masa hari sabtu kami cat cls. Haaa ko ada? Masa tu cls kitorg and cls 5B je yg mengecat. Cls kitorang warna pink oh so ohsem. After that seriously ramai gila cls yg mengikut cat cls. So far rasanya dah 10 ke atas dah cls yg sudah di cat. Copy cat!! ;p Hihihi gurau gurau. So sekian sahajalah dri saya utk entry ini. HAPPY NEW YEAR!!!!!!!

Hari rayaaaa
Saturday, September 1, 2012 | 3:52 PM | 0 freak
Hello. Long time no see. Lama woi aku tak update. Btw, selamat hari rayaaaa semuaaa :* Maaf zahir dan batin. Maaf lah kalau saya ada buat salah silap. Buka buku baru :) Nak cerita pasal raya aku tahun ni.

Wokey. Tahun ni aku balik kampung awal. Awal lah sgttttttt~ Sabtu tu balik. Time dah nak maghrib. Berbuka dalam kereta joo. Untung kampung 10 minit dah sampai. HAHA =)) K dipagi raya. Aku bangun kol berapa ekk, pukul 6 lebih lah tak silap aku. Pastu tolong lah apa yg patut. Hidang hidang semua. Silap lah aku nak mandi awal enn. Dlm kol 9 lebih kot baru aku mandi? Lgipun yg dtg awal family pakcu. So apa ada halllll. Dah siap siap pakai tudung semua. Lepastu biasa lah, snap sana, snap sinii. Tahun ni aku rasa seronok sikit mungkin sebab semua adik beradik mak aku berkumpul, have fun. Pakteh pon balik tahun sebab dia dah pindah Canada pulak hari selasa bru ni. Untung leww.

Dlm tengah hari, pukul 1 lebih ke pukul berapa tah. Something happen. Waktu tu ramai lah family yg dah beransur ke tempat lain. Opah aku, tetiba dia berpeluh peluh then tak leh nak bercakap. Mcm suara dia dah tak boleh nak keluar. Time tu yg ada family aku, pakteh, pakcu, maklang, and makndak aku je. Semua dah kelam kabut angkat opah masuk bilik. Semua dah menangis time tu. semua amik air sembahyang and start baca yassin. Mana family yg dah balik semua kitorang panggil balik. Ada yg dah sampai kuala selangor semua patah balik. Ya Allah, perasaan aku masa tu. Sedih sgt. Aku rasa mcm dah takde air mata nak keluar. Mak ckp opah kena stroke kali kedua. Yg ni stroke dalaman. Sayuu je tgk opah. Dia bernafas pon ikut mulut. Doakan opah saya sihat :') 




Kenangan owhhhh~
Tuesday, May 22, 2012 | 10:44 AM | 0 freak
Aku rindu k time ni~





Older Post