// Freak Tonight
Navigations

Entries About


Hello Fellas
Well hello there. Welcome too Freak Tonight, kbai.

Sweet Sour


Credits
Skin By MimieHuhu
Background Mimie
Some Basecode : Lettha
Best view in Google Chrome only.
Hari rayaaaa
Saturday, September 1, 2012 | 3:52 PM | 0 freak
Hello. Long time no see. Lama woi aku tak update. Btw, selamat hari rayaaaa semuaaa :* Maaf zahir dan batin. Maaf lah kalau saya ada buat salah silap. Buka buku baru :) Nak cerita pasal raya aku tahun ni.

Wokey. Tahun ni aku balik kampung awal. Awal lah sgttttttt~ Sabtu tu balik. Time dah nak maghrib. Berbuka dalam kereta joo. Untung kampung 10 minit dah sampai. HAHA =)) K dipagi raya. Aku bangun kol berapa ekk, pukul 6 lebih lah tak silap aku. Pastu tolong lah apa yg patut. Hidang hidang semua. Silap lah aku nak mandi awal enn. Dlm kol 9 lebih kot baru aku mandi? Lgipun yg dtg awal family pakcu. So apa ada halllll. Dah siap siap pakai tudung semua. Lepastu biasa lah, snap sana, snap sinii. Tahun ni aku rasa seronok sikit mungkin sebab semua adik beradik mak aku berkumpul, have fun. Pakteh pon balik tahun sebab dia dah pindah Canada pulak hari selasa bru ni. Untung leww.

Dlm tengah hari, pukul 1 lebih ke pukul berapa tah. Something happen. Waktu tu ramai lah family yg dah beransur ke tempat lain. Opah aku, tetiba dia berpeluh peluh then tak leh nak bercakap. Mcm suara dia dah tak boleh nak keluar. Time tu yg ada family aku, pakteh, pakcu, maklang, and makndak aku je. Semua dah kelam kabut angkat opah masuk bilik. Semua dah menangis time tu. semua amik air sembahyang and start baca yassin. Mana family yg dah balik semua kitorang panggil balik. Ada yg dah sampai kuala selangor semua patah balik. Ya Allah, perasaan aku masa tu. Sedih sgt. Aku rasa mcm dah takde air mata nak keluar. Mak ckp opah kena stroke kali kedua. Yg ni stroke dalaman. Sayuu je tgk opah. Dia bernafas pon ikut mulut. Doakan opah saya sihat :') 





Older Post | Newer Post