// Freak Tonight
Navigations

Entries About


Hello Fellas
Well hello there. Welcome too Freak Tonight, kbai.

Sweet Sour


Credits
Skin By MimieHuhu
Background Mimie
Some Basecode : Lettha
Best view in Google Chrome only.
You growing up!
Thursday, March 14, 2013 | 10:21 PM | 0 freak
Hello there! How it's going yooo? Muehehehehe tomorrow is a big day for me. I'm growing up fellas! I'm going to turn to seventeen!! Could you believe that? How fast time flies~  Macam macam ragam bila birthday aku nak dekat ni. Hahaha contoh? Firstly is cikgu ruzana. My form teacher. Since hari isnin hari tu dia masuk cls jaga exam, she keep reminding me 'jumaat ni jangan lupa belanja saya ye farah'. Hahaha 3 hari berturut turut dia masuk dia cakap benda yang sama kat aku. Hahaha mana boleh cmtu, sy masih pela jar sekolah. Tak kerja lgi kot. Hahaah. Yg afiq pulak menjerit kat kelas 'esok birthday farah!!!! Bawak tepung and telur!!' Dude, kita dah matang lah, jgn ah main tepung telur ni. Hahahhahahahahah yg ariff dgn izzad pulak, bila aku masuk cls je diorang akan angkat tangan and panggil Nama aku like 'farah!!! *angkat tangan*' Haaa lebih kurang cmtu lah. Haha k. Dah lah harini aku rasa aku byk keluar cls, maklum lah exam harini relax punya exam en. Hm so That's all je kot? Doakan saya berjaya utk spm and berjaya dalam kehidupan dan murah rezeki Dan menjadi org yg lebih berguna di masa hadapan~ Sekian....


Older Post | Newer Post